Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Верблюзька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 22221598) був реорганізований і увійшов до складу Новгородківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

  15 ЛЮТОГО – 29-РІЧНИЦЯ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

     Пройшло 29 років відтоді, коли остання колона радянських військ перетнула афгано-радянський кордон. Сьогодні про ту страшну війну  написано сотні книг, знято десятки фільмів та актуальними залишаються зустрічі  з живими свідками та учасниками бойових дій на території Афганістану.       

       15 лютого у Верблюжці відбулася  зустріч воїнів-інтернаціоналістів Анатолія Заїки, Віктора Кононця, Павла Маслова, Юрія Лісового та Федора Бузька з молоддю села. Бібліотекарі В. Лета та Г. Воловик згадали воїнів-земляків, які пройшли через горнило війни та зачитали їхні спогади про події які ніхто і ніколи не зможе стерти з пам’яті тих солдатів які служили там.

       Присутні на заході  вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та переглянули виставку «Афганістан. Долі обпалені війною», а учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури під керівництвом Т. Дем'янюк  подарували всім концертну програму.

       Проходять роки та незмінною залишається гордість за мужність  наших українських воїнів.  ­На­завжди в наших серцях залишиться щира повага до воїнів-ветеранів, яких у народі називають “афганцями”.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *